SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

Pradinių klasių mokinių kūrybinės dirbtuvės „Su meile Lietuvai“

Išvyka į Molėtus
   Vasario 16-ąją vis iš naujo mokomės pasakoti, vertinti ir jausti savo istoriją.
   Vasario 12 d. pirmos pamokos metu pradinių klasių mokinius ir mokytojas pasveikino VII klasės mokiniai. Vaikai kartu su mokytojomis prisiminė kuo svarbi Lietuvai Vasario 16-toji. Nuoširdžiai skambėjo namuose giedama „Tautiška giesmė“. Pakartota Lietuvos istorija visomis spalvomis susiliejo vaikų piešiniuose.
   I klasės mokiniai su mokytoja Daiva Šareikiene stengėsi kuo gražiau užrašyti „Tautišką giesmę“, kūrė filmuką ir juo pasidalijo Elektrėnų viešosios bibliotekos Semeliškių skyriaus svetainėje.
   II klasės mokiniai su mokytoja Jane Rusakoviene žiūrėjo filmą „Laisvės paukštelis. Pasaka apie Lietuvą“, klausė Vyginto projekto „ Neringa“ pristatymo.
   III klasės mokiniai su mokytoja Irute Rulevičiene surengė klasės piešinių parodą „Su meile Lietuvai“.
   IV klasės mokiniai su mokytoja Vaita Vitkauskaite kūrė ketureilius „geltona...žalia...raudona“ ir stengėsi kuo įdomiau pristatyti savo kūrinius.
   Pastrėvio skyriaus 3-4 klasių mokiniai su mokytoja Jurgita Stasiūnaite aptarė visą savaitę vykdytą projektinę veiklą „ Augu sveikas mylimoj šaly – Lietuvoj“.
   Priešmokyklinės grupės ugdytiniai su mokytoja Gerda Kasparavičiene surengė darbų parodą „ Koks gražus gimtasis mano kraštas!“
   Tikimės, kad visą savaitę organizuotos veiklos, kūrybinės dirbtuvės palietė vaikų širdeles, skatino domėtis ir didžiuotis sava šalimi.


Mokytoja Vaita Vitkauskaitė