SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPCIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

Šv. Valentino diena

Išvyka į Molėtus
   Vasario 14-ąją, šventojo Valentino dieną, visus užbūrė šventinė nuotaika, muzikos garsai, prizai, siurprizai, paslaptingų gerbėjų dėmesys.
   Valentino diena Semeliškių gimnazijoje- tradicinė šventė. Ją kasmet organizuoja 10 klasės mokiniai. Šiemet jie buvo ypač aktyvūs, gimnazijos erdves išpuošė raudonomis širdelėmis ir balionais. Veikė jau tradicija tapęs Valentino dienos paštas. Mokiniai žaidė nuotaikingą ir kupiną siurprizų numeriukų žaidimą. Prie įėjimo mokiniai išsitraukė numeriukus, pagal kuriuos turėjo susirasti tokiu pačiu skaičiumi pažymėtą porą . Suradę savo poras, mokiniai galėjo nusifotografuoti prie specialiai įrengtos fotosienos, parodyti nuotrauką dešimtokams ir gauti saldžių prizų. Kad meilės dieną niekas neliūdėtų, pertraukų metų gimnazijos koridoriuje skambėjo linksmos, meilę apdainuojančios dainos. Taip pat gimnazijos bendruomenė aktyviai dalyvavo Mylimiausio mokytojo ir Mylimiausio mokinio bei Mieliausio mokinio ir Mieliausios mokinės rinkimuose. Arši kova virė dėl mylimiausio mokytojo titulo. Mylimiausia buvo išrinkta lietuvių kalbos mokytoja Jolita Lėlienė. Mokytojai išrinko mylimiausią mokinę, kuria tapo 7 klasės mokinė Miglė Bartusevičiūtė. Gimnazijos vaikinai mieliausia gimnazijos mokine išrinko 10 klasės mokinę Simoną Vėželytę, o merginos- mieliausią gimnazijos mokinį- septintoką Danielių Jančiauską. Organizatoriai apdovanojo gimnazijos poreles: Augustę Sindaravičiūtę ir Arną Liudvinavičių, bei Viktoriją Kozellaitę ir Roką Nastulevičių.
    Semeliškių gimnazijoje Valentino diena praėjo linksmai ir žaismingai Meilė tiesiog sklandė ore ir kvietė dalinti širdeles, sakyti komplimentus, šypsotis, sveikinti ir mylėti savo artimus.

10 klasės vadovė Snieguolė Klimovičienė