SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

TARPTAUTINĖ TOLERANCIJOS DIENA SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJOJE

Išvyka į Molėtus
   Lapkričio 16 d. minima Tarptautinė tolerancijos diena. Tolerancija – tai pakantumas kitiems, supratimas, kad kitas žmogus gali skirtis nuo mūsų ir pripažinimas kito, kad jis turi teisę būti kitoks, nei mes. Kadangi šiais metais tolerancijos dienos simbolis - dėlionė, todėl socialinės pedagogės Gintarė Vaitkevičiūtė ir Teresa Seržantovič inicijavo tolerancijos dienos paminėjimą Semeliškių gimnazijoje ir Semeliškių gimnazijos Pastrėvio skyriuje.
   Gimnazijos mokiniai sukūrė savo klasės tolerancijos dėliones. Iš viso buvo sukurtos 7 dėlionės: po vieną dėlionę sukūrė Semeliškių gimnazijos 1, 2, 3 ir 4 klasės mokiniai ir Semeliškių gimnazijos Pastrėvio skyriaus 2-3 ir 4 klasės, bei ikimokyklinio ugdymo grupės ugdytiniai. Visi mokiniai noriai prisidėjo prie savo klasės tolerancijos dėlionės kūrimo, kiekvienas nuspalvino bent po vieną dėlionės detalę, po to sujungdami jas į vieną visumą. Juk mūsų visuomenė - kaip dėlionė, kuri yra sudaryta iš skirtingų gabalėlių, kurias sujungus - gauname visuomenės paveikslą.
   Smagu, kad tiek vaikai, tiek ir klasių vadovai noriai prisidėjo prie Tarptautinės tolerancijos dienos paminėjimo. Ačiū visiems taip kūrybiškai bei atsakingai prisidėjus prie tolerancijos dėlionių kūrimo.


Semeliškių gimnazijos socialinės pedagogės
Gintarė Vaitkevičiūtė ir Teresa Seržantovič