SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPCIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

Sporto šventė Semeliškių gimnazijoje

Išvyka į Molėtus
   Sirgalių šūksniai, šypsenos, gera nuotaika, neblėstantis optimizmas ir sportinis azartas žadino pavasarį. O šis ėmė ir pabudo. Toks nenuspėjamas, toks nepakartojamas, nepastovus, bet visada laukiamas. Pavasarį žadino Semeliškių gimnazijos bendruomenė, kiekvieną kovo 8-ąją organizuojanti sportines varžybas.
   Šiemet jos buvo neįprastos, nes rungtyniavo burtų kelių išrinktos mišrios mokytojų ir mokinių poros. Jos varžėsi įvairiose estafečių rungtyse. Žaidėjos, įlipusios į didžiulį maišą, derino savo žingsnius, šuoliukus, kad greičiau įveiktų nustatytą atstumą. Tirpdė per žiemą sukauptas atsargas, sukdamos lanką. Ugdė valią ir užsispyrimą, nešdamos ant pečių savo porininkes, stiprino kantrybę ir bendrystę, nešdamos balionus, kartu įmušdamos juos į vartus.
   Šios tradicinės sporto varžybos suvienija ir mokytojus, ir mokinius, suteikia daug gerų emocijų ir džiaugsmo. Mokytojos I. Rulevičienė, J. Lėlienė, N. Ustilienė kasmet priima ir įveikia sporto iššūkius. Šiemet pirmą kartą dalyvių gretas papildė psichologė D. Pašvenskaitė, anglų kalbos mokytoja D. Butėnienė. Pavaduotoja ugdymui A. Dzikevičienė, kūno kultūros mokytojai N. Kučinskaitė, J. Gudeliūnas – ne tik šios šventės iniciatoriai, organizatoriai, bet ir dalyviai. Mokytojas R. Nemeikštis – nuolatinis teisėjas, pagalbininkas ir sirgalius. Mokinių atstovės: 8 kl. mokinės - V. Malakauskaitė, G. Našlenytė, K. Nenortaitė, devintokė G. Žilionytė, dešimtokė P. Salemonaitė nuolat dalyvauja sporto šventėse, įvairiose varžybose.
   Nugalėjo mokytojų ir mokinių draugystė. O šventę vainikavo gražiausi linkėjimai ir visus metus žydinčios ryškiaspalvės tulpės. Pavasaris ištirpdė nepasitikėjimo ledus...

Nijolė Ustilienė