SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

ŠAUNIAUSIŲJŲ APDOVANOJIMO ŠVENTĖ-2022

Išvyka į Molėtus
   Baigiasi mokslo metai, artėja atostogos, gera ištarti padėkos žodžius mokytojams ir mokiniams, šiais metais dalyvavusiems olimpiadose, konkursuose, akcijose.
   Birželio 10 d. Semeliškių gimnazijoje vyko jau tradicija tapusi Šauniausiųjų pagerbimo ir apdovanojimo šventė. Šventės pradžioje aktų salę sudrebino elektrinių gitarų garsai, mušamieji. Šiemet susibūrusi gimnazijos mokinių muzikos grupės ,,Nihilith“ nariai L.Klimovičiūtė, J. Čižas, A. Belych. D. Mikalkevičius visus nustebino, atlikdami AC-DC kūrinį ,,Highway to hell“.
   Direktorė A. Dzikevičienė pasveikino šventės dalyvius, padėkojo už gimnazijos vardo garsinimą, įteikė padėkas, diplomus įvairių olimpiadų ir konkursų laimėtojams. Yra kuo pasidžiaugti. Laimėjimai skirti Semeliškių mokyklos 90-ajam jubiliejui.
   Pradinių klasių mokiniai skynė laurus įvairiuose konkursuose, olimpiadose. Daugiausia apdovanojimų pelnė 3 klasės mokinys Juozas Taraškevičius. 5-12 klasių mokiniai buvo apdovanoti už dalyvavimą ir laimėjimus lietuvių kalbos ir literatūros, matematikos, užsienio kalbų (anglų, rusų), biologijos, geografijos, technologijų olimpiadose, įvairiuose konkursuose, akcijose.
   Padėkomis buvo apdovanoti ne tik mokiniai, bet ir dalykų mokytojai O. Ročienė, T. Seržantovič, A. Kieliūtė, M. Rašimienė, O. Bukinienė, J. Rusakovienė.
   Šventės dalyvius linksmino Šokių neformaliojo švietimo būrelio šokėjai, kuriuos šokio paslapčių moko vadovė V. Mangirdienė, 3 kl. mokiniai, vadovaujami mokytojos Janės Rusakovienės, jaunieji akordeonistai, sesė ir brolis Alvita bei Dominykas Nastulevičiai.
   Nuotaikingai ir linksmai renginį vedė Mokinių tarybos komandos nariai V. Bielskytė, R. Lėliūtė, E. Vasiliauskas.
   Vasara jau išskleidė sparnus, pakvietė poilsiui, pramogoms, darbams. Rudenį, įgiję jėgų, motyvacijos, ir mokytojai, ir mokiniai sugrįš, priims naujus iššūkius ir stengsis juos įveikti.
   Tegul neblėsta noras domėtis ir pažinti!


Nijolė Ustilienė