SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJOS MOLIŪGŲ ŠVENTĖ

Išvyka į Molėtus
    Kai už lango auksinis ruduo, o medžių lapai nusidažo įvairiomis spalvomis, ateina metas pasidžiaugti rudens gėrybėmis. Taip gera visus pakviesti į moliūgų parodą, į moliūgų fiestą!
    Kaip ir kasmet, rugsėjo 30 d., parodos „Derliaus kraitės“ iniciatorė, direktoriaus pavaduotoja ugdymui l. e. direktoriaus pareigas sukvietė bendruomenę į vidinį gimnazijos kiemą. Šio rudens šventė priminė vaikystėje skaitytą Džanio Rodario knygą ,,Čipolino nuotykiai“ ir taupų, darbštų knygos herojų- kūmą Moliūgą. Oranžiniais moliūgais nešini, sugužėjo visi: nuo pačių mažiausiųjų priešmokyklinės grupės vaikučių iki pačių didžiausiųjų- abiturientų.
   Ir pabiro po kiemą moliūgai... Parodos dalyviams nestigo kūrybiškumo, išradingumo, įdomių idėjų. Moliūgai- ne tik įspūdingos daržo puošmenos, bet ir vertingos, mėgstamos daržovės. Tačiau šį kartą jos pavirto ir stebuklinga „Pelenės“ karieta, ir didžiuliu „čainiku“, ir siaubą keliančiu „NECu“ ir gražuole „PUPPa“ , pavirto ežiukais, šuniukais, žmogeliukais, moliūgų šeimynomis, originaliomis vazomis.
    Moliūgų kompozicijas kūrė priešmokyklinės grupės ugdytiniai su vadovėmis Gerda Kasparavičiene ir Janina Makauskiene, pirmokai, antrokai, trečiokai, ketvirtokai bei jų mokytojos Janė Rusakovienė, Irutė Rulevičienė, Vaita Vitkauskaitė, Daiva Šareikienė ir šaunūs, aktyvūs mokinių tėveliai. Vyresniųjų, 5-12 klasių mokiniai ir klasių vadovai: Teresa Seržantovič, Edita Valatkienė, Eglė Matonienė, Povilas Liperskis, Nijolė Ustilienė, Snieguolė Klimovičienė, Jolita Lėlienė.
   Smagu, kad kiekvienais metais paroda vienija, džiugina Semeliškių gimnazijos bendruomenę ir Semeliškių miestelio gyventojus. Parodos dalyviai apdovanoti padėkomis bei rėmėjo UAB „Elektros pasaulis“ įsteigtomis saldžiosiomis dovanomis.
   Ačiū dalyviams už aktyvų dalyvavimą, sukurtą rudenišką ,,Derliaus kraitės“ dvasią!

Semeliškių gimnazijos l. e. direktoriaus pareigas pavaduotoja ugdymui Asta Dzikevičienė