SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

MOKSLO IR ŽINIŲ DIENA

Išvyka į Molėtus
   Semeliškių gimnazijos bendruomenė Mokslo ir žinių dieną pasitiko su naujais lūkesčiais, pokyčiais, viltimis, užmojais. 10 Semeliškių gimnazijos pirmaklasių ir 2 Beižionių daugiafunkcio skyriaus pirmokai, tvirtai laikydami abiturientų rankas, žengė rudenėjančiu taku į naujuosius mokslo metus ir pradėjo pažinimo kelionę. 12-kai Semeliškių gimnazijos abiturientų ir klasės vadovei Jolitai Lėlienei šis rugsėjo skambutis priminė apie tai, kad šie mokslo metai bus kupini iššūkių. išbandymų ir naujų patirčių.
   Susirinkusiuosius sveikino pavaduotoja ugdymui l. e. direktoriaus pareigas Asta Dzikevičienė. Šventėje dalyvavo ir sveikinimų žodžius tarė Elektrėnų sav. mero patarėjas Vaidas Andriejauskas, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyresnioji specialistė Giedrė Ignatavičienė, Semeliškių seniūnijos seniūnė Loreta Karalevičienė. Seniūnė pirmokams ir jų mokytojai Janei Rusakovienei įteikė dovanų-mokyklinių reikmenų.
   Pirmaklasiai ir abiturientai mokytojams ir mokiniams taip pat linkėjo drąsos, įdomių metų, motyvacijos, kantrybės. Šiemet Semeliškių gimnazijoje mokosi 215 mokinių. 34 yra ikimokyklinio-priešmokyklinio ugdymo amžiaus grupės nariai, 181 mokinys mokosi pagal bendrojo ugdymo programą.
   Gerų, kūrybingų, sėkmingų naujųjų Mokslo metų!

Nijolė Ustilienė