SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

Semeliškių gimnazijos mokinė - atviruko ir plakato konkurso laureatė

Išvyka į Molėtus
   Jau devintą kartą Lietuvos nacionalinio muziejaus padalinys Vinco Kudirkos muziejus kvietė moksleivius dalyvauti atviruko ir plakato konkurse, skirtame Kovo 11-ajai, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai, paminėti.
   Lietuvos nacionalinio muziejaus sudaryta vertinimo komisija, atsižvelgusi į temos atskleidimą, kūrybiškumą, meninę raišką, techninį sprendimą, atrinko 40 geriausių darbų, iš kurių išskyrė keturis laureatus. Muziejus išleido keturis atvirukus ir vieną plakatą su laureatų darbais. Dešimties geriausių darbų autoriai buvo apdovanoti pagyrimo raštais ir knygomis.
   Konkurso nugalėtojai buvo pakviesti į iškilmingą Kovo 11-osios minėjimą, kuris vyko Kudirkos Naumiestyje. Minėjimo metu Vinco Kudirkos muziejuje veikė geriausių darbų paroda.
   Konkurso laureate tapo Semeliškių gimnazijos 11 (3g) klasės mokinė Danielė Ustilaitė, vadovaujama dailės mokytojos metodininkės Eglės Matonienės. Buvo išleistas atvirukas su jos piešiniu. Atminimo dovanas ir padėkas įteikė Šakių rajono meras Edgaras Pilypaitis.

Nijolė Ustilienė