SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

Ketvirtokų kelionė po Anykščių kraštą

Išvyka į Molėtus
   Balandžio 21 d. mokytoja V. Vitkauskaitė su ketvirtos klasės mokiniais vedė atvirą pamoką „ Lietuvos miestai“. Pamokoje dalyvavo direktoriaus pavaduotojos N. Ustilienė ir S. Klimovičienė bei pradinių klasių metodinės grupės pirmininkė D. Šareikienė. Pamokos metu vaikai išradingai naudodami informacines technologijas pristatė pasirinktus miestus. Po pristatymų buvo surengtas konkursas, į kurį miestą vaikai norėtų nuvažiuoti. Mokinius labiausiai sužavėjo mažiausiai pažįstamas Anykščių kraštas.
   Sako, kad svajonė pildosi, kai jos labai labai trokšti. Birželio 14 d. ketvirtos klasės mokiniai išvyko į pažintinę kelionę po Anykščių kraštą. Aplankėme „Siauruko muziejų“, „Arklio muziejų“, pasivažinėjome arklio traukiamu vežimaičiu, susipažinome su audėjos, kalvio darbu. Atsigaivinę ledais kopėme į „Laimės žiburio“ kalną, vėliau pasisvečiavome „Apverstame name“. Po trumpos fotosesijos prie Puntuko akmens, pasivaikščiojome „Lajų taku“ ir „Basų kojų ekotaku“.
   Už išpildytą svajonę ir kelionę į Anykščius ketvirtokai, jų tėvai ir mokytoja dėkoja Semeliškių gimnazijos direktorei Astai Dzikevičienei.


Mokytoja Vaita Vitkauskaitė